Spor i snøen

2020. januari 14.
Kategorier: Medium
Min treåringe sønn forsvant på et sekund. Det begynner å bli mørkt, vinden uler og det er flere minusgrader ute. Jeg fikk hjelp fra et uventet hold.

«Hallo!», roper jeg, men jeg ser ikke gutten noen steder. På tross av sine korte ben er han utrolig rask. Mine verste mareritt farer gjennom hodet mitt. Alt i fra undring, til at noen har tatt ham. Til og med irrasjonelle tanker som aliens og huldre farer gjennom hodet mitt. Jeg leter rund, og plutselig ser jeg spor i snøen, pussige spor, ikke fotavtrykk, men ringer. Jeg ser de går rett inn i skogen på andre siden av hagen. Det er det eneste jeg har å forholde meg til, så jeg følger dem. Kanskje det er et dyrespor?

Jeg følger sporene sakte, som for ikke å skremme dyret. Jeg tenker ulv, gaupe, stor hund... Jeg merker det blir mørkere desto lengre inn i skogen jeg kommer, men plutselig hører jeg gråt. Jeg følger sporene, men raskere nå, brått ser jeg en stor stein og på toppen av den sitter gutten min.

Brått ringer vekkeklokka. Jeg våkner og begynner å tenke på drømmen, for det var det det var, en drøm. Så rar, så merkelige spor. Jeg har blitt velsignet med mange gaver, en av dem er at jeg til tider er sanndrømt. På tross av at drømmen jo endte godt, ligger den en viss uro rundt de derre sporene, betyr de noe?

På kvelden sitter jeg og arbeider på ei spålinje for å hjelpe kunder med medial veiledning. Det betyr at jeg arbeider på ei tarotlinje eller ei spålinje, jeg tilbyr også healing eller at jeg tilbyr eksperthjelp til mennesker som har mistet saker og ting. Dagen etter at jeg hadde den merkelige drømmen ringer det en kunde som ikke finner nøklene sine. Jeg vet ikke helt, men min mediale intuisjon gjør at jeg sier han skal se etter spor i snøen, ikke menneskelige fotavtrykk, men men rundere. Dagen etter ringer kunden tilbake og forteller at han har sett runde ringer rundt bilen, og begynte å kikke grundig i snøen, og der, i snøen, ligger nøklene.

Det er den beste betalingen jeg kan få som synsk, spåkvinne eller medium, kall det hva du vil, at de som kontakter meg finner det de leter etter, eller at de utfordringene de har, løser seg. Det er en enorm glede når man får vite at de man hjelper via medial rådgivning føler føler at de har blitt hjulpet. Da føler jeg at jeg har vært til nytte.

Om du har behov for medial veiledning kan du jo søke på Google etter spøkvinner eller spåmenn. Det er mange søkeord som kan brukes: Spådom, tarot, healing, spåkvinne, spåmann, spålive, spålinje. Det er et mangfold av ord som kan brukes.