Informasjon

Ta deg litt tid og forstå hvordan vi jobber, samt bli bedre kjent med oss før du ringer oss for spådom online.

På Spåtele.no det rådgivere på plass hele døgnet. Alle samtaler med våre rådgivere er konfidensielle. Alle rådgivere er testet og godkjent. Vi kan garantere at du får best mulig service og konkrete tolkninger i vår telefontjeneste. Våre rådgivere arbeider empatisk og har respekt for deg. Rådgiverne utfører tolkninger som skal hjelpe og støtte deg gjennom livet, men de kan ikke tilby komplette svar til alt i livet, Vi tror at du selv er ansvarlig for ditt liv og din fremtid og at du hvert øyeblikk av dagen kan påvirke hvordan din fremtid kommer til å bli. Våre rådgivere hjelper deg å finne rett vei, slik at du kan leve det livet som er ment for deg. Tolkningene bør ikke sees på som et alternativ til økonomisk, juridisk, medisinsk eller psykologisk hjelp. Du kan trygt henvende deg til våre rådgivere som alle arbeider etisk korrekt og har dine interesser for øyet.

Når du ringer oss koster samtalen  14 kr/min. Du debiteres fra samtalen kobles opp til du legger på etter endt samtale. Samtalen brytes automatisk av telefonselskapet etter ca. 3 timer. Da kan du om du ønsker ringe tilbake og fortsette samtalen med den rådgiveren du snakket med, eller om du ønsker det snakke med en av de andre rådgiverne som er tilstede. Du må være over 18 år for å bruke våre tjenester og telefonabonnementet må være i ditt navn, alternativt må du ha tillatelse fra den som eier telefonabonnementet til å ringe. Vi følger alle gjeldende lover og regler for teletorgtjenester.

Vi bruker bare stockbilder/arkivbilder som vi kjøper lisens på fra bildebyråer. Stockbilder bruker vi også i vår grafiske design på hjemmesidene. Hos oss er alle anonyme, både den som ringer og den du snakker med.

På forhånd, takk!

Lik oss på Facebook for å holde deg oppdatert på nyheter, tilbud, og spesielle tips fra vårt team av klarsynte medarbeidere